Koninklijke status FC Fred

Hoewel de IJsheiligen reeds voorbij zijn, en er normaal gesproken dan geen vorst meer voorkomt, moet onze voorzitter toch weer de uitzondering op de regel zijn.

De redactie ontving afgelopen week namelijk de volgende mededeling van de heer F. Hendrix:


Dag beste mede fred-tjes,

Ik wilde jullie ff iets officiëel vertellen... Sommige van jullie weten het al, maar sinds gisteravond
(*woensdagavond, red.) is het officiëel. Het volgende is het geval.

Zoals jullie weten ben ik na mijn prinsschap in 2003 bij de raad van elf gegaan en zit ik helemaal in het bruisende carnavalsleven van Beesel. Sinds het begin van het huidige seizoen zit ik ook in het bestuur van deze gezellige club.

Maar vanaf het seizoen 2012 zal ik een officiële functie gaan uitoefenen waar ik met veel "goei" zin en enthousiasme maar ook met een vleugje gezonde spanning me helemaal in kan vinden!

De huidige vorst Huub heeft namelijk gevraagd of ik het vorst-schap van hem na het seizoen 2010-2011 van hem zou willen overnemen. Na een periode van wikken en een beetje wegen was ik er toch wel snel uit en sinds gisterenavond is het intern bekend gemaakt.

Nu is het dus bekend binnen de vereniging en gaan we volop een stage volgen bij de huidige vorst zodat ik een waardig opvolger zal zijn.

Maar kort gezegd dus:
Vanaf 2012 hebben we dus een heuze vorst binnen de club.
Ondergetekende... de voorzitter, Frank Hendrix zelf !

Voor mijn functioneren binnen FC FRED zien wij van 't dagelijks bestuur tezamen met de raad van commissarissen, geen belemmeringen. Daarom heb ik besloten mijn taken als voorzitter net zo serieus en vakkundig te gaan combineren met de functie van vorst van de carnavalsvereniging uit Beesel.

Dao gaon ich veur !!!
(vertaling... daar gaan we voor)
(*nou, eigenlijk daar ga ik voor, red.)

Alaaf en tot ziens !!