Reactie van de voorzitter

Bij gelegenheid wil de voorzitter naar aanleiding van de berichtgeving over zijn absentie melden dat hij bij beide gelegenheden legetieme privé zaken had.

Dat de afwezigheid van de voorzitter bij Toms verjaardag veroorzaakt zou worden door problemen binnen het bestuur zijn volledig onjuiste speculatie's. Zoals dat wel vaker het geval is bij speculatie's. "Neen, er is geen enkele spraken van oneenigheid. Sterker nog tijdens de wedstrijd PSV-Feyenoord zat het voltallige bestuur in goede harmonie langs mekaar op de tribune naar het enige bestuurslid welke om de bekende gezondheidsredenen niet bij de rest kon zitten, te zwaaien. Zij zwaaide terug.... waarvoor dankjewel Marian."

Wat betreft de verticuteerwerkzaamheden, één van Franky's vele specialiteiten, is er wel direct duidelijkheid verschaft door onze voorzitter en inmiddels is reeds een afspraak voor volgend jaar vastgelegd. Via deze weg willen wij daarom ook iedereen verzoeken de verticuteerafspraken met Franky minstens één jaar van te voren vast te leggen.

In verband met de drukke verticuteer-werkzaamheden vraag ik ook iedereen tijdig een verticuteer verzoek in te leveren. Bij overvloedige aanmeldingen ga ik mogelijk op zoek naar verticuteer-assistenten (of assistentes).

Hoogachtend UW voorzitter Franky

Tot zaterdag