Voorzitter aan de schnabbel!

Waar onze voorzitter Frank Hendrix eerder aangaf het momenteel erg druk te hebben met alle bestuurlijke taken, blijkt nu dat hij zich wederom bezighoudt met nevenactiviteiten.

In een eerder stadium werd reeds geconstateerd dat de voorzitter ergens anders aan de weg (of het huisje) aan het timmeren was, en niet veel later verschenen er dubieuze opnames van een VVV-clublied op het internet waarbij betrokkenheid van de voorzitter niet uitgesloten kon worden.

En nu blijkt Dhr Hendrix gestrikt te zijn als presentator van een groot, niet nader te noemen, evenement.

Het moge duidelijk zijn dat de benoeming van Schnabbel-koning Tom Willemse als bestuurslid geen goede invloed heeft op onze voorzitter.

De voorzitter reageert: "Deze berichtgeving is inmiddels achterhaald en NIET kloppend dus hoop ik dat de redactie voortaan eerst beter een grondig onderzoek zal ingelasten. Men spreekt over een sport activiteit (presentatie dressuur te Beesel). Welnu net als enkele jaren geleden neem ik ook weer de presentatie in handen bij een zwemactiviteit van het zwembad De Bercken te Reuver. Namelijk de zwemloop. Ook leden van FC FRED mogen hier aan deel nemen ! Meer info is te vinden op DeBercken.nl.

"Bovendien is de voorzitter al vaker in functie als presentator. Bijvoorbeeld de carnavalsvieringen en spelprogramma's tijdens diverse trouwerijen."

"Nooit eerder zijn hierdoor mijn taken bij FC FRED in het geding geweest. Bovendien is er maar een zaak waarin ik mijn energie, ambitie en talenten wens te steken in de toekomst en dat is ...ONS FC FRED !!!"

"Ik zal er zeker voor waken dat dat niet veslobberd. Want het enthousiasme wat ik in deze functie terug krijg van jullie ...die warmte ...die waardering ! Dat ervaar ik nergens zo goed en mooi als daar bij Jullie bij MIJN eh...ONS FC FRED!", aldus onze voorzitter in een korte reactie aan de redactie van deze website.