Financiële meevaller voor FC Fred

Veel bedrijven en ook voetbalclubs kampen in de huidige economische situatie met financiële problemen. Gelukkig gaat deze malaise aan FC Fred voorbij. Ondanks de rooskleurige financiële situatie van FC Fred blijft de financieel adviseur op zoek naar mogelijkheden.

Na overleg met de belastingdienst en openbaar vervoerorganisaties leek het erop, dat FC Fred moest investeren in nieuwe lease-auto's om de Limburgse leden van FC Fred op locatie te krijgen. Dit had te maken met de nieuw in te voeren OV-chipkaart. Met het openbaar vervoer reizen vanuit en naar het buitenland leek hierdoor onmogelijk te worden, waardoor een andere oplossing moest worden gezocht.

Tot grote vreugde van de financieel adviseur en zijn echtgenote, die werkzaam is als Beleidsmedewerker Milieu, biedt het openbaar vervoer na uitvoerig overleg een goedkopere en milieuvriendelijkere optie, getuige onderstaande foto.



De Limburgse leden van FC Fred zijn nog niet bereikbaar voor commentaar, maar dit zal waarschijnlijk met vertraging van het vervoersmiddel te maken hebben. Zodra de redactie reacties heeft, worden deze gepubliceerd.