Gomes als vervanger Franky

De afgelopen weken heeft Dhr Franky Hendrix behoorlijk onder vuur gelegen als voorzitter van ons geliefde FC Fred. De nodige tegenstrijdige en opruiende statements met name richting de positie van de Raad van Commissarissen lijken aanleiding te geven tot een breuk.

Waar hij zelf op het forum nog als reden heeft aangevoerd om niet te kunnen komen verticugaderen, dat hij het heel druk heeft met zijn huidige taken, lijken er andere zaken in het spel te zijn.

De aanwezigheid van doelman Huerelho Gomes in hetzelfde stadion als voorzitter Hendrix leidt uiteraard tot speculaties. Per SMS liet Franky zelf weten dat hij tegen de komst van Gomes is omdat het een aansteller is. Dit kan erop duiden dat er meer speelt dan alleen professionele belangen.

Onze Mental Coach Marian twitterde (waar tegenwoordig al het nieuws vandaan komt) recentelijk dat zij ook bepaald niet te spreken is over de bestuurlijke gang van zaken binnen FC Fred. Saillant detail is dat vanavond ook de al eerder besproken onderhandelingen met MvB plaatsvinden. Mogelijk is het een eis van de pannenkoek om ofwel Franky te vervangen, ofwel zijn werkdruk te doen afnemen door hem te ontheffen uit zijn functie als keeper.

Verdere details ontbreken.