Uitgebreide statement voorzitter Hendrix

In een uitgebreide e-mail aan de redactie laat voorzitter F. Hendrix zijn mening horen met betrekking tot de nieuwsfeiten die de afgelopen periode naar buiten zijn gebracht. Met name de vermeende interesse in Marco van Basten voor een positie binnen FC Fred liet het nodige stof opwaaien. Onze voorzitter hierover: "Wat het "nieuws" over van Basten betreft kan ik melden dat het dagelijks bestuur begrijpt dat dit de fans en de media enorm bezighoudt. Echter wil ik er op wijzen dat de mensen die daadwerkelijk wat in de melk te brokkelen hebben binnen FC FRED (het dagelijks bestuur dus) TOTAAL niet bezig zijn met Dhr van B uit Amsterdam."

Persoonlijk ben ik ook erg verbaasd over de rol van de RvC hierin. Dit is inmiddels met hun besproken en uitgepraat. Tot op heden is hun rol binnen FC Fred namelijk ongewijzigd. Wij van het dagelijks bestuur hanteren nog steeds dezelfde statuten zoals ze daar bij deze OVO op tafel liggen. Daarin staan duidelijk de taken van dit tweekoppig commissariaat benoemd. Voor alle duidelijkheid citeer ik dan ook speciaal voor de leden, omdat de RvC hiervan inmiddels op de hoogte is, deze regel uit de statuten:

Werk/taak omschrijving raad van commissarissen: Zitten en bek dicht.

Mocht onze aanvoerder op eigen titel dan bij de heer v. B. uit Amsterdam aankloppen, eventueel in samenspraak met Dhr van Weert sr. zien wij als dagelijks bestuur hier geen probleem in. Hopelijk hebben we hiermee aan alle onduidelijkheden een einde gemaakt.

Bij deze wil ik dan ook samen met de RvC, de media-partners van FC FRED er op wijzen dat dit item naar ons gevoel niet goed door hun naar buiten is gebracht. We hopen dan ook ten zeerste dat de kous hiermee af is. Tot slot willen wij alle revaliderende leden van FC Fred en degene die op dit moment FC Fred talentjes aan het grootbrengen zijn veel sterkte, indien nodig beterschap en vooral al het geluk van de wereld toewensen!

Met vriendelijke groet
F. Hendrix

Voorzitter FC FRED