Tweede onderhandelingsronde met Marco???

De aanvoerder heeft aangekondigd dat er een tweede onderhandelingsronde zal volgen met Marco van Basten. Ditmaal in de aanwezigheid van toekomstig Hoofd Jeugdopleidingen Adrie van Weert.

Hoewel de voorzitter elke betrokkenheid ontkende, en vorige week zelfs een nieuw bestuurslid in functie stelde met betrekking tot de jeugdzaken, mag het duidelijk zijn dat een samenwerking tussen Marco van Basten en FC Fred nabij is. Het doet vermoeden dat Dhr. Van Basten derhalve een functie toegewezen zal krijgen als persoonlijk techniektrainer van de nu al hard schoppende Uk van Weert.

De redactie is nog in afwachting van nadere uitleg door de betrokken partijen. Hoewel het geen nieuwe situatie is, wordt Toms positie wederom door onze aanvoerder ondermijnd. Verdere actie door het bestuur of de raad van commissarissen kan bijna niet meer uitblijven.


Update:

Inmiddels ontvingen wij wel een reactie vanuit het kamp van aanvoerder P. van Weert. De aanvoerder is nieuwsgierig of de RvC de kant kiest van de aanvoerder/schoonzoon, of van het nieuw benoemde bestuurslid (inzake Van Basten). Het zou de aanvoerder zeer betreuren als in deze wordt gekozen voor het nieuwe bestuurslid. Hij beraadt zich nog op mogelijke consequenties, maar gaat er vanuit dat dit niet nodig zal zijn. Hij vertrouwt op de deskundigheid van de RvC.