Voorzitter blijft bij zijn leest

Voorzitter en mede-naamgever van FC Fred Frank Hendrix blijft zijn vrienden trouw. In een statement laat hij weten geen indianenverhalen te willen hebben over zijn positie als keeper bij de beste club van Nederland.


Beste mede-FC FRED'ers,

Voor er op deze
site weer allerlei indianen verhalen verschijnen....
Nu de KNVB een onderzoek heeft ingesteld naar de overtreding van Kevis Begois, je weet wel het idool van de voorzitter en groot voorbeeld onder de lat, is er mogelijk binnenkort bij VVV een keepersprobleem. Boffin en Gentenaar zijn lange tijd uitgeschakeld en Böhm mag nog maar 1 duel keepen op amateurbasis en dan.. ja dan gaat het Venlo geld kosten! Dit in verband met terug betalingen aan clubs waar hij een opleiding gehad heeft.

Welnu.....
VVV heeft de vaste keeper van FC FRED nog niet benaderd om in te komen vallen. (of dit ook met opleidingskosten te maken heeft kan ik niet zeggen)
Ook kan ik als voorzitter melden dat met de stand-in gaolie van FC FRED, mijn grote vriend TOM, zover bekend nog geen contact is geweest met VVV.
Zou me wel kunnen voorstellen dat dit gaat gebeuren na zijn geweldige keeperswerk tijdens de netwerkcup in de zaal. En ook gezien het feit dat hij aangegeven heeft meer aan keepen toe te willen komen. Echter dit laatste zal gezien zijn nieuwe taken binnen FC FRED ook lastiger worden.
Aangezien jeugdopleidingen/tentzaken en keepen bij de BESTE CLUB van Limburg erg veel tijd in beslag neemt. Dan zouden zijn huishoudelijke taken wel erg verslobberen en dat zal Ineke NOOIT goed vinden.

Zo jullie zijn weer op de hoogte.
Jullie voorzitter:
Frank



De redactie van de website is verheugd dit duidelijke standpunt van onze voorzitter te mogen vernemen. Hij heeft hiervoor dan ook enkele originele FC Fred Voetbalplaatjes in ontvangst mogen nemen!