Grote onvrede bij leden na dictatoriale beslissing

Direct na de bekendmaking van de benoeming van Tom tot lid van het dagelijks bestuur rees er een grote onvrede op bij de leden van FC Fred. Gedacht wordt aan een dictatoriale beslissing van voorzitter Franky Hendrix, gebaseerd op pure vriendjespolitiek.

In een reactie meldt de Raad van Commissarissen: "Ja, dit is pure vriendjespolitiek, wij weten van niets!". Mental Coach Marian, in dit soort tijden een zeer geschikte vredestichter, bleek niet beschikbaar voor commentaar.

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de onvrede voor gevolgen kan hebben voor de bestuurlijke organisatie van FC Fred. Voorzitter Hendrix laat weten: "De beslissing is na lang en goed overleg van het bestuur genomen. Tom verdient een eerlijke kans om deze functie naar zijn eigen goed dunken in te vullen. Dit besluit is gewoon een bestuurszaak! De leden van FC Fred moeten maar inzien dat het bestuur het beste voor heeft met FC Fred. Met eventuele bezwaren moeten ze niet in de wandelgangen blijven rond lopen, maar mee naar het bestuur zelf komen!".

Een mogelijk compromis zou liggen in het feit dat Tom zijn uitvoerende taken op het veld neer zou leggen in het belang van FC Fred.