FC Fred Kerstspel op Blu-ray

In de media verscheen afgelopen dagen een bericht over de teambuilding activiteit van Cercle Brugge, die met de voltallige selectie het kerstspel na dienden te spelen. Uiteraard heeft ook hierover onze voorzitter Frank Hendrix wel iets te melden.

"Tja, zo'n teambuilding activiteit is leuk, maar het is wel een beetje afgekeken van ons kerstverhaal welke in november 2010 op Blu-ray zal worden uitgebracht.", aldus Hendrix.

Achter de coulissen wordt al druk gespeculeerd over de rolverdeling. Wie de os is, moge duidelijk zijn. Ook de rol van Jozef en Maria(n) (in verwachting van het toekomstige kindje) is al vergeven. Voor de rol van herders is de raad van commissarissen uitermate geschikt en ook is er hier wel een plekje voor herdershond Senna en haar baasjes. "En Suzan is natuurlijk de engel", zo vertelt de trotse os.. eh.. voorzitter.

Enige onzekerheid is er nog omtrent de rol van de ezel (voor- en achterkant), en de drie wijzen. In de race zijn nog onder andere Tom, Henry, Rens, Dennie en Timo. Graag ontvangen we via het forum verdere suggesties met betrekking tot de definitieve rolverdeling.