Reactie voorzitter naar aanleiding van Bel Chinees P.

De redactie van FC Fred ontving afgelopen weekend de volgende reactie van onze geliefde voorzitter F. Hendrix naar aanleiding van de berichtgeving rond Bel Chinezen binnen FC Fred.


Hoi redactie van FC FRED

Als voorzitter wil ik het volgende even melden.

Het bestuur verklaart dat het het volste vertrouwen heeft in de integriteit van dhr. van Weert. Wij distantiëren ons dan ook van alle speculaties gemaakt op de site van FC FRED. Ook staan wij achter de mental coach die precies weet wat goed is voor elk individu binnen onze selectie. Als P. zo beter presteert (wat maar weer eens blijkt!) staan wij een belletje naar een chinees in een frietkot gewoon toe!
Het bestuur wil wel op een andere wedstrijd wijzen. Bij deze waren geen bel-chinezen betrokken maar waren er wel verdachte omstandigheden bij het scoreverloop. Waarbij onze FC FRED spelers niet allemaal (met enkele uitzonderingen) vrijuit gingen. Betrokken zijn hier dan ook over aangesproken!
Het betreft een wedstrijd in Schin op Geul, die FC FRED op schandalige wijze met 12-2 verloor en waar slechts het bestuur doel trof! Het bestuur maakt dit nu wel bekend om misverstanden in het vervolg te vermijden.

Met vriendelijke groet.
Uw voorzitter.
Frank Hendrix



De redactie van FC Fred wil dan ook bij deze benadrukken dat voorgaand bericht wellicht zal berusten op een onvolledige informatievoorziening door al dan niet betrokken partijen en wenst onze aanvoerder P. van W. smakelijk eten!