Bel-Chinezen bij FC Fred

Naar het schijnt is er een onderzoek gestart naar vreemde praktijken bij FC Fred. Net als bij FC Eindhoven, blijken ook binnen FC Fred de zogenoemde Bel-Chinezen hun intrede te hebben gedaan.

Er zijn telefoongegevens onder ogen gekomen van de redactie waaruit blijkt dat onze aanvoerder P. van W. contacten onderhoudt met een Chinese eigenaresse van een Boxtelse snackbar die Vlaamse frieten verkoopt. Dat dit een dubieuze dekmantel is voor gokpraktijken moge duidelijk zijn. Het is geen toeval meer dat P. van W. zo vaak als winnaar uit de bus komt bij prijsvragen.

Daarnaast laat de woordvoerster van de medische staf weten dat het zeer onwaarschijnlijk is dat deze contacten gebasseerd zijn op legitieme gronden. "Met een Mental Coach als echtgenote vind ik het onvoorstelbaar dat onze aanvoerder dusdanig vaak een bestelling plaatst bij een snackbar, dat hij dat telefoonnummer moet voorprogrammeren in zijn mobiele telefoon. En daarbij, hij weet toch dat hij beter échte Vlaamse frieten kan komen eten in een Belgisch frietkot bij zijn schoonbroer?"