Drankprobleem voor Tom?!

Vanuit verschillende kanalen bereikt ons zeer verontrustend nieuws. FC Fred-speler Tom schijnt regelmatig nogal diep in het glaasje te kijken. Naar verluidt schijnen de spanningen rond de aankoop van het nieuwe huis en de bijbehorende verhuizing naar Limburg hem parten te spelen.

De mentale druk is dan ook erg hoog, want zou Tom wel kunnen voldoen aan de hoge intelligentie-eisen die worden gesteld wanneer hij inwoner van Horst wil worden?

Op de bruiloft van Dennie en Brenda maakte de spits van de groen-witten het wel heel erg bont. Zo bont, dat de 4-jarige Brian hem ervan moest weerhouden om met drank op achter het stuur te stappen!

In een reactie laat voorzitter Hendrix weten: "Mocht er al een 'probleem' zijn bij Tom, dan zullen wij hem in samenwerking met de mental coach begeleiden om zijn eventuele probleem niet uit de hand te laten lopen. Maar ik benadruk met klem dat we ons nog geen zorgen maken."

"Tom lijkt ons een zéér verstandige jongen. En bij eventuele druk zullen wij hem uiteraard deskundig begeleiden. We vertrouwen hem ook nog steeds zonder enige twijfel de portefeuille tentzaken toe binnen ons dagelijks bestuur.", aldus Hendrix.