Nieuw FC Fred-huwelijk in de maak?

Na FC Fred-spelers Dennie Leunissen en aanvoerder Patrick van Weert lijkt er opnieuw een FC Fred-speler te gaan trouwen. Naar goed voorbeeld van zijn aanvoerder besloot stagespeler Mike Verstegen 'zijn' Denise een huwelijksaanzoek te doen, op een wel erg romantische plaats. Het verschil tussen Mike en Patrick zat hem in de locatie (en in de bruid natuurlijk). Waar Patrick koos voor Portugal, besloot Mike Turkije uit te kiezen voor de vraag. In de badplaats Alanya ging Mike voor Denise op zijn knieën.

Verstegen dacht zijn aanzoek geheim te kunnen houden, maar de paparazzi lag onverwacht op de loer en het aanzoek is dan ook op foto vastgelegd. De foto werd vervolgens voor veel geld verkocht aan roddelblad Privé, die het huwelijk deze week groots aankondigt.

Voorzitter Franky Hendrix: 'Ik ben erg blij met dit nieuws! Ondanks dat Mike en Denise nog niet zo lang bij elkaar zijn, lijkt het ware liefde te zijn. Ik hoop dan ook dat Mike nu rust kan vinden en niet meer zo vaak in het nachtleven te bewonderen zal zijn. Dit zal zijn prestaties bij FC Fred alleen maar ten goede komen!'

Verstegen zelf wilde niet reageren op de geruchten.