Nieuwe locatie voor FC Fred BBQ?

In Inekes profiel werd het reeds aangekondigd, maar afgelopen donderdag doken er ook foto's op van het nieuwe stulpje van manusje-van-alles Tom en spelersvrouw-met-nog-nader-te-bepalen-functie Ineke. Als eerbetoon aan hun held Dirk Marcellis besloten zij een liefdesnestje aan te schaffen in zijn geboortedorp Horst aan de Maas.



Op de opgedoken foto's was duidelijk te zien dat er op deze locatie ruimte genoeg aanwezig is voor de ontwikkeling van de FC Fred jeugdopleiding. Daarnaast werd reeds een voorstel gedaan voor een FC Fred BBQ in het najaar, want van zo'n fantastische happening kunnen er natuurlijk niet genoeg edities zijn! Wel werd dan verzocht als house-warming-cadeau een barbecue mee te brengen, aangezien deze nog ontbreekt in de inboedel.

Last but not least hebben Tom en Ineke besloten de aanvoerder te volgen in de keuze van het huisnummer. Waar voor velen nummer 13 een ongeluksgetal is, verwacht ook dit FC Fred-stel veel geluk te vinden op dit huisnummer. De redactie van deze website is nu in afwachting van de volgende stap (die in het huwelijksbootje) waarin Tom en Ineke de aanvoerder zullen volgen.