Voorzitter neemt té grote risico's met gezondheid

Waar wij gister al het nieuws naar buiten brachten dat onze zeer geliefde keeper en voorzitter ernstig geblesseerd is geraakt, komen er vandaag hele andere berichten de redactie ter ore. Franky zou namelijk grote risico's nemen op het gebied van zijn gezondheid. Waar juist een voorzitter het goede voorbeeld moet geven in de contractueel vastgelegde punten met betrekking tot de prioriteiten ten opzichte van FC Fred, blijkt nu het tegendeel waar te zijn.

Het schijnt dat Franky in zijn privé leven nogal wat bijbeunt en aardig aan de weg timmert in deze klusbranche. Dat dit met het oog op zijn fragiele gezondheid nooit goed kan zijn, is slechts een understatement. Of de benaming van zijn woning "De Tummer" iets te maken heeft met Franky's nevenactiviteiten is nog onduidelijk.

In een reactie (per SMS) laat Dhr. Hendrix weten: "De voorzitter kan het niet helpen dat zijn opbouwende kwaliteiten (denk aan de opbouw van FC Fred) te pas en te onpas gevraagd worden. Dit valt dus buiten dergelijke bepalingen waar de redactie op doelt. EN welke NIET in de contracten opgenomen zijn bij het dagelijks bestuur en de Raad van Commissarissen. Waarvan akte."