Seizoensafsluiting FC Fred staat op losse schroeven

De jaarlijkse seizoensafsluiting van FC Fred staat op losse schroeven. Dit wordt door een verslaggever van Omroep Brabant naar buiten gebracht.

Suzan en Timo, de mini en maxi/peppi en kokkie/bassie en adriaan van FC Fred, zouden het niet eens zijn met de locatie voor de seizoensafsluiting. Paul Post van Omroep Brabant laat weten: ‘Het schijnt dat vooral Timo niet blij is met de locatie in het buitenland. Hij liet off the record weten aan een collega: ‘Ik heb al zo lang in het buitenland gewoond, ik wil nu niet wéér naar het buitenland, ook al is het maar voor een seizoensafsluiting. Ik ben al dat gereis en die verschillende talen gewoon zat!’

Naar verluidt probeert Timo zijn geliefde Suzan mee te nemen in zijn protest. Zij zou, verblind door de liefde, ‘haar’ Timo blindelings volgen. Het grote probleem voor de FC Fred-leiding is dat er geen alternatief aan is geboden. Timo werd gevraagd naar een alternatieve plek, maar hij wilde ‘even zijn hoofd vrijmaken en niets met FC Fred te maken hebben’. De dagelijkse leiding van FC Fred zal nu moeten beslissen óf de seizoensafsluiting nog doorgaat en zo ja op welke locatie.