'Jeugd FC Fred misdraagt zich'

Nog maar net bekomen van de vorige rel, dreigt nu de volgende rel binnen FC Fred. De jeugdige FC Fred-ers, namen worden wederom niet vrijgegeven, zouden zich in het nachtleven nogal te buiten gaan.

Een bron in het Brabantse nachtleven meldt dat de alcoholische versnaperingen nauwelijks nog te tellen zijn bij de Fred-ers, die natuurlijk overal herkend worden. Andere ingewijden laten weten dat een enkele speler zelfs 3 à 4 keer per week te bewonderen is in het Tilburgse nachtleven! Dit gedrag van de jonge Fred-ers wordt niet gewaardeerd door de ‘oudere garde’, die voor 100% voor hun sport leven. Of dit tot echte confrontaties heeft geleid is nog niet bekend, maar dat er frictie is ontstaan tussen bepaalde spelers is geen geheim.

De raad van commissarissen laat weten: ‘Mindere prestaties door het drukke nachtleven worden binnen FC Fred niet getolereerd. Het is een eer om voor FC Fred uit te komen en daar passen geen lange nachten met een stortvloed aan alcohol bij. Zodra het onderzoek, dat in volle gang is, afgerond is zullen wij naar buiten treden met onze bevindingen.’