Nieuwe financiële topman nodig om zaak weer op de rit te krijgen

Sinds het in dienst treden van Tom Willemse op de financiële afdeling bij Bosch Rexroth heeft ook dit Boxtelse bedrijf last van de financiële crisis. Er bestaat nog twijfel of dit wordt veroorzaakt door het mega-salaris van Tom of door de schade die deze medewerker aanricht.

Feit is wel, dat er inmiddels een nieuwe financiële topman is aangetrokken om het bedrijf uit de financiële malaise te krijgen. Deze nieuwe man is goed bevriend met de financieel adviseur van FC Fred. De geruchten gaan, dat deze twee personen tegenwoordig ook samen op de golfbaan te vinden zijn en dat daar de nodige adviezen worden uitgewisseld.

De financieel adviseur van FC Fred wil zijn eigen medespelers natuurlijk niet in diskrediet brengen, maar het gerucht gaat dat hij de nieuwe topman van Bosch Rexroth wel heeft geadviseerd om Tom W. in de gaten te houden. Binnen FC Fred geloven zij meestal maar 50% van wat hij zegt, dus het zou goed kunnen dat de door hem gepresenteerde financiële resultaten in werkelijkheid ook de helft lager zijn.