Patrick & Marian getrouwd!

Nadat het deze zomer na een romantisch huwelijksaanzoek aangekondigd werd, was het vandaag dan eindelijk zover: Onze aanvoerder Patrick is getrouwd met Mental Coach Marian!

Het wettelijke huwelijk werd beklonken in het Protestantse kerkje in Boxtel, alwaar een groot deel van de selectie van FC Fred getuige was van dit huwelijk (letterlijk en figuurlijk). Ook de ambtenaar van de burgerlijke stand bleef in stijl, door een mooi gedicht voor te dragen op het metrum van het PSV Clublied.



De kerkelijke inzegening vond plaats in de Glimlach van Brabant en nadien vertrok het kersverse echtpaar naar Haren om daar met familie een heerlijk diner te nuttigen. Een ander deel van de FC Fred-selectie maakte in de tussentijd zichzelf nuttig door het huwelijkscadeau af te leveren op het huisadres (ideaal toch als je het cadeau gewoon thuis krijgt??)

In de avond was er dan uiteraard nog het feest, waar een spetterende spelshow van FC Fred het toegestroomde publiek op de stoelen kreeg. Onder de bezielende leiding van presentator en voorzitter Franky werd eerst het Kopspijkerspel gespeeld. Met name het filmpje uit de jeugd van Marian ("Da din ik zonder errug!") bracht bij menig toeschouwer tranen in de ogen van het lachen. Nadat Marian ook de Toren van Pisa met goed gevolg had afgelegd, was zij uiteraard de terechte winnaar van dit spel. Dat onze aanvoerder vals probeerde te spelen door tweemaal met de grote hamer te slaan, mocht niet baten.

Er werd volop gefeest tot laat in de nacht. Dat er nog maar vele FC Fred-huwelijken mogen volgen!

Patrick en Marian, gefeliciteerd met jullie huwelijk!