Russische markt

In de eeuwige zoektocht naar talent werd er afgelopen week een delegatie van FC Fred uitgezonden naar de hoofdstad van Rusland. Om de medische begeleiding van de topspelers van FC Fred (Rik, Tom en Rens) voldoende op peil te houden, werd stagiaire Ineke Joosten uitgenodigd om Peggy te assisteren bij de verzorging van de heren.

Aangekomen in het spelershotel bleek het bestelde luchtbed echter lek. Rots in de branding Rens offerde zich op door twee nachten op stoelen door te brengen, zodat Tom en Ineke samen de slaapbank konden delen.



Ook aanvoerder Patrick was afgereisd naar Moskou. Om onverklaarbare redenen was de aanvoerder echter met een ander gezelschap op pad. Patrick ontkent alle geruchten over eventuele wrijving tussen de aanvoerder en de rest van de spelersgroep. "Vanwege de grote markt in Rusland zijn we genoodzaakt om ons op te splitsen zodat we een zo groot mogelijk gebied kunnen coveren", laat de aanvoerder weten in een reactie aan de website.

De delegatie keerde helaas terug zonder nieuw talent. Wel wordt er een nieuwe kledinglijn overwogen op advies van de aanvoerder.