Officieel Persbericht

Beesel, Naar aanleiding van ons eerdere bericht dat voorzitter franky aan het rebelleren zou zijn, heeft er topoverleg in het dagelijks bestuur plaatsgevonden. Hieruit zijn de volgende zaken naar voren gekomen:
"In overleg met de webbeheerders is afgesproken geen zaken te behandelen op de site die het imago van FC Fred bij zowel sponsors als supporters kan schaden. Ten aanzien van verdere berichtgeving wordt namens het bestuur verzocht in de berichtgeving rekening te houden met het belang van FC Fred. Verders krijgen de stagespelers een stagecontract aangeboden. Dit contract is opgesteld volgens het internationale benefiet en afscheids-concept. Het betreft derhalve een contract op tijdelijke basis. Het idee achter deze contracten is dat het een EER is voor een speler om bij FC Fred mee te mogen doen. Deze contracten kennen van weerszijden geen rechten en plichten. De verzekering van FC Fred (en het archief) vraagt echter wel een document waaruit de deelname van de betreffende speler blijkt. Tot slot wil het dagelijks bestuur nog laten weten dat keeper franky nooit van plan is geweest om FC Fred te verlaten. Dit tot groot genoegen van het ander lid van het dagelijks bestuur Suzan."



De webredactie is verheugd met dit officiele persbericht en geeft aan in de toekomst rekening te zullen houden met het belang van FC Fred. Er zal in de toekomst meer navraag gedaan worden n.a.v. geruchten. Tevens zullen alleen berichten van direct belang op de site geplaatst worden.