De soap rond de FC Fred shirts

Schin op Geul, door Timo Leunissen

Zoals eerder al aangekondigd, hieronder een verslag van de soap rondom het bestellen van de shirts.
Na de teleurstellend verlopen netwerkcup in januari j.l., ging het bestuur van FC Fred op zoek naar enkele versterkingen. Zo werden er enkele versterkingen aangetrokken, deze zouden natuurlijk in het nieuwe tricot van FC Fred gehuld moeten worden. Toen de selectie en technische staf van FC Fred afgelopen zomer heerlijk aan het E3 strand lag te ontspannen en aan de teamspirit werkte, werd er aangegeven met welke nummers de aanwinsten van FC Fred wilde gaan spelen.
Rene had de opdracht op zich genomen om bij Spilsport de shirts te gaan bestellen en af te halen. Nadat deze in juli waren besteld had Rene er niks meer van gehoord en heeft daarna de opdracht uit handen gegeven aan mij. Ik ben in Oktober eens binnengestapt en heb gevraagd hoe het zat met de shirts van FC Fred. Mij werd mede gedeeld dat hij ze had besteld en afgegeven bij de drukker en dat de drukker een fout had gemaakt door de nummers gespiegeld erop te zetten. Hij beloofde mij dat hij nieuw shirts zou bestellen en deze opnieuw zou laten bedrukken. Na hem maar weer eens een maandje te hebben laten aanrommelen, melde ik me weer aan de poort bij deze ex pier en Roda jc speler. Het was ondertussen al eind November en we hadden nog steeds geen shirts. Er werd mij mede gedeeld dat hij nieuwe shirts had besteld die zouden in die week binnenkomen en begin december zouden ze klaar zijn. Hij zei ook nog dat ik de maten nog eens door moest geven wat ik eigenlijk niet goed kon begrijpen terwijl hij mij verteld had dat hij ze besteld had.



Ik heb toen nogmaals een afdruk gemaakt van de maten en nummers. Dit briefje is door Mevr. Leunissen persoonlijk overhandigd, en ze kreeg te horen van de medewerkster op dat moment aanwezig dat het niet normaal was dat het zolang duurde, zij zou er werk van maken en er zorg voor dragen dat ze een week later binnen waren. Nadat ik een week had afgewacht besloot ik maar weer eens langs te gaan en hij had goed nieuws hij had de teneus alleen moesten ze nog bedrukt worden. de broekjes en sokken kon ik toen al meenemen. Na een paar dagen gewacht te hebben besloot ik maar weer eens langs te gaan samen met Suzan. Er werd mij mede gedeeld dat ze ieder moment binnen konden komen en dat hij ze persoonlijk aan huis kwam afleveren op diezelfde dag. Na in spanning te hebben gewacht stelde hij teleur en kwam niet opdagen zonder iets te laten weten. De dag erna ben ik weer langs geweest en er werd weer gezegd dat hij ze die dag kwam brengen, maar dat geloofde ik al niet meer. De maat was toen echt vol. Mevr. Leunissen zou er langsgaan om te vragen hoe het ermee zat. Zij vertelde dat we wel erg aan het lijntje werden gehouden. Spilman zei dat hij alles zo snel mogelijk af wilde handelen en dat het nu aan de drukker lag. Vol verwachting wachtte ik af. Zaterdag 17 December was het dan zover. De deurbel ging en ik wist niet wat ik zag, daar stond hij met de Fred shirtjes. Hij zag me wel een keer verschijnen voor de betaling, maar dan zal hij toch nog een half jaar moeten wachten. FC FRED KAMPIOENUHHHH