Scouting keert weer huiswaarts

Zuid-Duitsland/Boekel, Een club met ambities kan natuurlijk niet voortbestaan zonder een goed scoutingapparaat. Zo ook FC Fred. Aangezien het dagelijks bestuur druk bezig was met het afronden en voorbereiden van de spelerspresentaties, werd de Raad van Commissarissen er een week op uit gestuurd op zoek naar nieuw talent.
Deze scoutingsweek vond plaats in de omgeving van Freiburg, Duitsland. Middels sms-contact werden het dagelijks bestuur en de aanvoerder van FC Fred op de hoogte gehouden. Elke dag werden de velden in Zuid-Duitsland afgestruind op zoek naar bruikbare spelers. Onder het genot van een hapje en drankje werden 's avonds in het hotel de opgevallen spelers geanalyseerd.
Na een week hard scouten en ontspannen (lid zijn van de Raad van Commissarissen is een zware taak!) keerde men weer huiswaarts. Op 2 augustus waren Ries en Rieky weer terug in het land, helaas zonder bruikbare spelers gevonden te hebben. De redactie van FCFred.nl heeft wel vernomen dat de week: "zeer geslaagd was en het lekker weer was in Zuid-Duitsland".
De volgende scoutingstrip zal van 14 t/m 21 augustus plaatsvinden op het zonnige Mallorca. Op deze trip zal gescout worden door het dagelijks bestuur, de aanvoerder, mental coach en een recente aankoop.