Verslag Scoutingswedstrijd

De eerste wedstrijd na de teleurstellend verlopen Netwerk Cup zaal, was meteen een kans voor enkele nieuwe krachten om zich te bewijzen. Henry en Jasper speelden al mee (Timo was helaas afwezig) en de potentiële versterking Patrick speelde op proef mee. Tegenstander was wederom FC Bal op het Dak, dat verrassend sterk uit de startblokken kwam, en de plaats van handelen het sportcentrum van de TU Eindhoven. De eerste tien minuten bleven ze goed bij, maar daarna was de koek op en waren de meeste BOHD'ers uitgeput. Hierna kon FC Fred gemakkelijk weglopen naar een 7-1 ruststand.

De enige speler die zich aan de malaise van Bal op het Dak kon onttrekken was Tom. Het was duidelijk dat hij zich graag in de kijker wilde spelen. Het bestuur merkte dit ook en wilde hem graag inlijven. Ook bij proefspeler Patrick ging dit niet onopgemerkt voorbij. Hij zag de concurrentie al aankomen, waarop hij Tom een kaakslag verkocht. In de tweede helft, liep FC Fred steeds verder weg naar een uiteindelijke normale uitslag tegen Bal op het Dak: 15-4 (twee goals van BOHD gescoord door Tom).

De opmerkelijkste feiten van deze wedstrijd waren: de 6 goals van proefspeler Patrick (waaronder een geweldige solo), de keepershandschoenen van Franky en de rugblessure van Henry. Met dit team en de nieuwe aankopen, moeten mooie resultaten in de toekomst mogelijk zijn! De sfeer was weer als vanouds uitstekend.